Home

Passie voor Pensioen

Wij verstrekken hoogwaardig pensioenadvies aan bedrijven en expats. Wij vertalen complexe kwesties in heldere oplossingen. Zo streven wij naar de hoogste toegevoegde waarde voor onze cliënten.

Internationale Specialisatie

Wij hebben 20 jaar ervaring op 5 continenten. Vanwege onze internationale ervaring houden wij van uitdagingen. Wij behandelen nieuwe situaties met veel interesse en zorgvuldigheid.

All Inclusive Dienstverlening

Onze dienstverlening is All Inclusive. Wij verstrekken advies en controleren daarnaast het proces. Zo voorkomen wij dat bepaalde aspecten niet optimaal worden uitgevoerd. Aftercare is service.

Toekomst: Premie Pensioen vanaf 70 jaar

Pensioen blijft dynamisch. In Nederland en daar buiten. Het toekomstig pensioen neigt naar een individuele Premie Pensioenaanspraak vanaf uiteindelijk 70 jaar.
 

Hoogste Markt Segment

Elke adviseur heeft de cliënten die hij verdient. Wij adviseren het hoogste segment van de internationale markt. Wij zijn ons bewust van de verwachtingen. En staan erom bekend ze te overtreffen.

Boutique Firm Toewijding/Service/Tarief

Wij zijn niet een van de grote organisaties. Wij kennen onze cliënten persoonlijk en waarderen hun vertrouwen. Als hun lange termijn trusted advisor, zijn wij zeer beschermend inzake hun belangen.