Home

Passie voor Pensioen

Wij verstrekken hoogwaardig pensioenadvies aan bedrijven en expats. Wij vertalen complexe kwesties in heldere oplossingen. Zo streven wij naar de hoogste toegevoegde waarde voor onze cliënten.

Internationale Specialisatie

Wij hebben 20 jaar ervaring op 5 continenten. Vanwege onze internationale ervaring houden wij van uitdagingen. Wij behandelen nieuwe situaties met veel interesse en zorgvuldigheid.

Bedrijfspensioen: All Inclusive Dienstverlening

Onze dienstverlening is All Inclusive. Wij verstrekken advies en controleren daarnaast het proces. Zo voorkomen wij dat bepaalde aspecten niet optimaal worden uitgevoerd. Aftercare is service.

Bedrijfspensioen Toekomst: DC/70 jaar

Pensioen blijft dynamisch. In Nederland en daar buiten. Het toekomstig pensioen neigt naar een individuele Premie Pensioenaanspraak vanaf uiteindelijk 70 jaar.
 

Bedrijfspensioen: Fiscale Optimalisatie

Pensioen optimalisatie start met het gebruiken van alle fiscale voordelen. Te vaak gebeurt dit niet vanwege gebrek aan tijd, kennis of goed advies.

Bedrijfspensioen: Optimalisatie van Beleggingen

Pensioen optimalisatie voor claims gebaseerd op beleggen vereist een correct Persoonlijk Risico Profiel en een juiste vertaling in fondsen.

Hoogste Markt Segment

Elke adviseur heeft de cliënten die hij verdient. Wij adviseren het hoogste segment van de internationale markt. Wij zijn ons bewust van de verwachtingen. En staan erom bekend ze te overtreffen.

Boutique Firm Toewijding/Service/Tarief

Wij zijn niet een van de grote organisaties. Wij kennen onze cliënten persoonlijk en waarderen hun vertrouwen. Als hun lange termijn trusted advisor, zijn wij zeer beschermend inzake hun belangen.